Sök väg: »

hemsida_fore_oppning.jpg

Dagsprogram sommar 2017
Sagolandet Tomteland presenterar teateräventyret
”Den Magiska Striden”

Program Sagolandet Tomteland
sommaren 2017

09.45 Entrén öppnar.

 

10.15 Den magiska striden - akt 1

Sagofén, Häxan och Nissen som välkomnar er till en magisk dag i Sagolandet Tomteland. Alven, skogens väktare, kommer förbi och ber om hjälp. Inte med något allvarligt, någon behöver bara vakta hans mäktiga pilbåge en stund. Och det kan väl inte gå snett… Eller?

 

10.45 Trollsafari

Ta en promenad upp till torget, men håll ögon och öron öppna! Tomtelands skogar kryllar av troll och vid den här tiden brukar de synas bland träden när de letar mat och leker kurragömma med varandra.

 

11.30 Paus för egna äventyr

Vid torget kan du passa på att ge Tomten en kram, ta en titt på häxbrygden som kokar i Häxans hörna inne i Storstugan –lova att inte smaka!- och hälsa på de sagoväsen som bor på Tomteland. Här är det även lämpligt att ta en lunchpaus.

 

12.30 Häxrock!

Världens knasigaste Häxa rockar loss med sina vänner. Häng med du också! Garanterat fullt av bus, för det verkar som om Häxan planerar att lura Sagofén på något sätt…

 

13.30 Den magiska striden - akt 2

Nissen beger sig till Trollriket för att möta Alven. Pilbågen är bortslarvad och risken är nu stor att den hamnar i orätta händer. Det enda skyddet mot bågens kraft är älvornas magiska speldosa. Men var är den nånstans? Vill älvorna hjälpa till?


14.15 Sångstund för de minsta

Ha en mysig sångstund tillsammans med några av Tomtens vänner.

 

14.30 Bus och skoj

Dags för lek och tok med några av Tomtelands invånare. Möt dem på torget och se vad de har på gång just idag.

 

15.15 Akt 3

Alven, Sagofén, Häxan och Nissen slår sina kloka huvuden ihop. Goda råd är dyra och nu behöver alla hjälpa till. Du också! Med hjälp av Tomtekraften kan vi kanske besegra Trollkungen tillsammans. Men är vår kraft stark nog?

 

16.00 Tomteland stänger portarna

Tack för idag och varmt välkomna tillbaks för mer kramar och busiga äventyr!


Vi reserverar oss för ändringar i programmet - ifall Häxan varit i farten och hittat på bus...


Webdoc CMS