Midvinterblot

Midvinter_Hemsida.png

Midvinterblot 2017 - Mot solens rike

Midvinterblot 2017 är nu fullbokat. Välkommen åter med era bokningar till vintern 2018! Biljettsläpp 1/9 2018. 

Datum för årets midvinterblot är: 
17, 18, 24, 25 november samt - Fullbokat! 
1, 2, 8, 9, 15, 16, 22 december.  - Fullbokat!  Extraföreställning 29/12 - Fullbokat!  

Trerätters meny samt show i tre akter pris: 795 kr/person

Förgyll vintern med Dalarnas populäraste julshow tillsammans med vänner och kollegor! Upplev en helt nyskriven föreställning i tre akter medan ni avnjuter en utsökt trerätters middag.  

Pris 795 kr/person. 

Boka dina biljetter på tel 0250-287 70 vardagar kl.10-14. 

Tomteland hälsar er hjärtligt välkomna till det bästa Midvinterblotet genom tiderna. Bokningar kan göras från 1:a september via telefon på nr 0250-287 70.

Bokningen är bindande - biljetterna ni köpt kan inte lämnas tillbaka. Om ni av någon anledning inte kan komma är ni välkomna att själva sälja er biljett vidare, biljetten är inte personlig. 

  • Vår ekonomiavdelning fakturerar beställda biljetter en gång per vecka, då skickas även ett informationsblad med, någon annan bekräftelse på er bokning kommer ej. 

Vid ankomst talar ni bara om vilket sällskap ni tillhör så har vi listor på det samt på vart ni ska sitta. (Sällskapets namn är det samma som den person eller företag som bokat biljetten).

Vi utgår ifrån bokningsdatum och sällskapets storlek när vi bordsplacerar. Vissa avvikelser från detta kan ske för att skapa plats åt rörelsehindrade och först därefter så ser vi om kan uppfylla eventuella önskemål om bordsplacering.

Mat och show sker inte samtidigt. Då en del bordsplatser har skymd sikt är man välkommen att ställa sig vid en bättre plats under akterna. Be gärna personalen om hjälp vart ni kan placera er så att ni ser bättre under akterna.

Specialmat och allergier ser vi gärna att ni hör av er med senast två dagar innan. 

All dryckesförsäljning sker från våra barer. Vin, öl och avec kan inte förbeställas, vill ni få drycken fakturerad eller köpa dryck till ett större sällskap så går det att köpa dryckesbiljetter i baren.

Vi följer alkohollagen vilket innebär att vi förbehåller oss rätten att inte servera till överförfriskade personer. Det gäller även personer med förköpt dryckesbiljett (inga dryckesbiljetter återköps). 

Ingen alkohol får medtagas in på Tomteland, all medhavd alkohol konfiskeras.

Boka buss!

Det går att boka buss till och från Midvinterblotet för 160 kr per person.
Bussen avgår från kajen i Mora kl. 18.30. Återresa från Tomteland kl. 24.00. Buss kan bokas fram till två dagar innan.

Kvällen ser ut som följer:

Grinden vid entrén öppnar kl 19.00 - därifrån går man genom parken till Tomtens verkstad.

Föreställningen är i tre akter. Förrätten står på bordet när ni kommer, varmrätt mellan första och andra akt, samt efterrätt och kaffe mellan andra och tredje akt.  

Första akt startar när gästerna kommit på plats. Är ett sällskap försenat så kan det hända att showen ändå startar.

Baren stänger kl. 23.30

Vi stänger för kvällen kl. 24.00

Kvällens meny

Gravad rödingfilé, fångad av Gullvej Menglöd i de mest avlägsna norrländska vattendragen, toppad med krondillsmajonäs. Serveras med kuvertbröd.

Långsamt tillredd högrev av nötkreatur, som levt sina dagar på gård i trakten innan Nökve fångade dessa i sin fallgrop.
Serveras med portvinssky och gräddig pepparsås. Till detta Hjoruns potatisgratäng och i biprodukt bakade cocktailtomater.

Norrländsk Brietårta serverad med ljumna hjortron som Hildur under stora vedermödor har plockat på myrar där ingen levande tidigare har satt sin fot. Samt friterad persilja och rostade valnötter. Kex och druvor serveras därtill på vår buffé.

Välkommen till en fantastisk kväll med Midvinterblot.

Ladda ner infobladet i pdf här. 

För mer information kontakta:

Tomteland på telefon 0250-287 70 alt via bokning@tomteland.se