Att jobba hos oss

På Tomteland är vi alla som arbetar i parken en del av upplevelsen. Våra gäster har precis klivit rakt in i en sagovärld på riktigt och vi bor och lever i denna magiska sagolika värld oavsett om vi är i arbetar i entré, försäljning, restaurang eller i äventyren runt om i våra sagolika miljöer/scener.
En för alla alla för en. Vi är alla lika viktiga!

Tomtelands budskap (läran om Tomtekraften) går som en röd tråd genom all underhållning och utgör också den värdegrund hela vår organisation och verksamhet vilar på. Att värna om och ta hand om naturen, djuren och varandra samt att tro på sig själv och veta om att man är fantastisk och underbar precis som man är. Budskapen genomsyrar alla delar av vår verksamhet – upplevelser, investeringar och satsningar, varu-utbud (butik och restauranger), hur vi som arbetar på Tomteland behandlar varandra mm.

Välkommen till en sagolik arbetsplats!

Teater Tomteland

Du som söker in till vår teater-ensemble  bör ha en avslutad  yrkesutbildning vid Teaterhögskola, Dramatiska institutet, Danshögskola, Performing arts school eller motsvarande, alternativt har dokumenterad flerårig yrkeserfarenhet från professionell teater/artist-verksamhet. Våra spelperioder är påsk, sommar, höst och vintersäsong. Rekrytering av nya ensemblemedlemmar för kommande spelår sker främst under december-januari. 

Skicka in ansökan, cv samt showreel till jobba@tomteland.se.

Kontakt

Adress: Gesundabersvägen 80 792 90 Sollerön

info@tomteland.se

Bokning: bokning@tomteland.se

Jobba: jobba@tomteland.se