Åsengården_vy

Sagolikt boende

SAGOLIKA ÅSENGÅRDEN är Tomtelands eget boende!

Högt uppe på ett berg med milsvid utsikt över Siljan ligger Åsengården Boende & Gästgiveri.
Välj mellan mysigt stugboende och rum i Åsengårdens storstuga eller camping med tält- och ställplatser.
 Här njuter man också Gästgiveriets utbud av mat och dryck och barnen kan leka i skogen eller bada i poolen.

Är det fullbokat på Åsengården finns alltid andra trevliga boenden i omgivningarna
kring sagolandet Tomteland.

Mora Hotell & Spa ligger i centrala Mora, bara 100 meter från sjön Siljan. Hotellet erbjuder gratis WiFi och kostnadsfri parkering.

Fridhemsgatan Hotell finner du i Mora centrum, bredvid den vackra sjön Siljan. Med närhet till Vasaloppsleden, affärer, caféer samt museer.

Siljansnäs Stugby är för dig som vill komma nära djur och natur. Vila upp er i timrade stugor högt belägna på Björkberget. Gratis WiFi. Laddstolpar. Husdjursvänligt.

Dalecarlia hotell & spa i Tällberg, ligger i hjärtat av Dalarna, högt uppe med en fantastisk utsikt över Siljan.

Lerdalshöjden hotell ligger i Rättvik med utsikt över Siljan, 2 km från Rättviks järnvägsstation och 10 km från konsertarenan Dalhalla.

Green Hotel ligger högt i byn Tällberg,  med utsikt av världsklass över Siljan. De är Tälbergs största Hotell- och konferensanläggning. 

Åkerblads ligger i Tällberg och är en familjeägd verksamhet och gård med anor från 1400-talet, där idag 19:e-22:a generationen Åkerblad jobbar.

Logga 2

Orsa vandrarhem ligger i Orsa och har öppet året runt. De har flera olika storlekar på sina rum , med vissa som tillåter husdjur.

Siljansnäs Hotell  ligger endast 30min med bil från Tomteland. Här väntar fräscha rum, bra service, underbar mat och en spektakulär utsikt från sluttningen av Björkberget. Sommartid finns utomhuspool. 

Kung Gösta

Hotell Kung Gösta ligger i Mora och erbjuder ett boende för alla. Där kan du koppla av i spa:t, äta en god bit mat och sova gott i något av deras 47 rum.

Kungshaga ligger i Orsa, vackert beläget i dalamiljö med milsvid utsikt över Orsajön och blånade bergen. Här finner du närhet till rogivande promenader, kanotturer och bad.

Mora Parken ligger i utkanten av Mora centrum och har boende för alla smaker. Välj mellan hotell, självhushåll i stugor, campingstugor och camping med eller utan el..

Kristinebergs Mora är ett och familjevänligt centralt B&B med flera olika typer av rum, privata badrum, stort gästkök och bastu. Kostnadsfri privat parkering och gratis Wifi.

Bishops arms slogan lyder följande “Eat, stay & sleep”. Hotellet i centrala Mora har utsikt över Siljan och 15 minuters promenad till närmaste strand.

Saxvikens Vandrarhem är ett fräscht vandrarhem beläget i utkanten av Mora centrum. Härifrån tar det endast 15 minuter med bil till Tomteland. Vi har öppet året runt med bra priser och allt från enkelrum till större familjerum. Välkommen!