Spöklov_1920x600px

Välkomna på spöklov!

På Häxans Spöklov  väntar en massa spännande äventyr med sagofigurerna du känner igen men framför allt med figurerna du bara träffar på Spöklovet. Lyktgubben som bor i sitt mystiska Lykthus mitt i Skugglandsbyn. Vampyria och hennes Fladdermusbjörn smyger runt i Förtrollade skogen och Eldalven bjuder på fantastiska eldshower i Drakland.

Undah den elaka trolldrottningen dyker upp i Trollrike till Trollkungens stora förtret. Trollhuset är otäckt pyntat av trollen och i Skugglandet väntar Vittran och alla grymvättar som tur är finns Huldran på plats i sin glänta. I Drakland hotas drakarna av den elake Drakjägaren. Eldalvens eldshow och Drakälvans sång lugnar drakarna.

Som vanligt tävlar sagofigurerna i Spöklovets spännande Felodimestival där du är domare. I år har  av några av figurerna putsat på sina framträdanden och kommer bjuda på maffiga häftiga shownummer med dans och coola effekter. Kom gärna lite ruskigt utklädd så du smälter in bland alla troll och häxor. Alla Spöklovsdagar avslutas med ett superhäftigt Spöklovsdisco där du kan dansa loss ute på sagotorget med alla sagofigurer. Vi ses på Tomtelands Spöklov… om du törs!