Spöklov_1920x600px

Välkomna på spöklov!

På Häxans Spöklov  väntar en massa spännande äventyr med sagofigurerna du känner igen men framför allt med figurerna du bara träffar på Spöklovet. Bland häxor, gastar och spöken märks framför allt Lyktgubben som bor i sitt mystiska Lykthus mitt i Skugglandsbyn. Vampyria och hennes Fladdermusbjörn smyger runt i Förtrollade skogen och Eldalven bjuder på fantastiska eldshower runt om i sagolandet.

Trollkungen smider onda planer i Trollrike och kallar till sig de jättelika bergatrollen. Trollhuset är otäckt pyntat av trollen och i Skugglandet väntar Vittran och alla grymvättar som tur är finns Huldran på plats i sin glänta. I Drakland hotas drakarna av elaka Drakjägare så Alven och drakskötarna tar hjälp av den mystiska Drakälvan.

Som vanligt tävlar sagofigurerna i Spöklovets spännande Felodimestival där du är domare. Kom gärna lite ruskigt utklädd så du smälter in bland alla troll och häxor. Alla Spöklovsdagar avslutas med ett superhäftigt Spöklovsdisco där du kan dansa loss ute på sagotorget med alla sagofigurer. Vi ses på Tomtelands Spöklov… om du törs!