Gladaskogen WEB_1920x800_ver2

En magisk sommar!

Flera spännande nyheter väntar på dig i Tomteland!

Våra hjältar Huldran och Alven är tillbaka tillsammans med tamtrollen Flora och Kuring som kan allt om alla spännande nyheter i Trollrike. Trollrike växer och här kan du leka i trollhuset, träffa våra vilda troll i nya trollskogen och nya spännande upplevelser med alla sagofigurer bjuds runt om i den 18 hektar stora parken. Trollkungen är slugare än någonsin och kommer att göra allt för att ställa till det i vårt magiska sagoland. Tur att Alven är laddad till tusen med sin magiska pilbåge och sina vänner från förtrollade skogen Skogsryaden Naturia och så Huldran förstås.

I Förtrollade skogen växer Draklandet fram. Alven är på plats för att mata den hungrige drakbebisen Eldar som fått två nya drakkompisar. Lavadraken Kraffla och den söta lilla blåbärsdraken.

I Skugglandet där Skuggvittran härskar finns fler och nya spännande upplevelser. Grymvättarna är värre än värst och Huldran behöver all hjälp hon kan få för att klara spelet i Skugglandet….

I Sagoféns paviljong väntar spännande nyheter och Häxans hus finns nya saker att upptäcka.

I Älvaskogen dansar älvorna och nya Älvadrottningen, nedanför Älvaberget glittrar vattnet inbjudande. Här kan du både bada och åka båt och fira sommaren tillsammans med dina vänner från sagans värld!