Trollrike

Grillplats

Trollriket karta

Gruvan

Trollbyn

Stortrollens hus

Småtrollens hus

Stora trollscenen

Trollsafari

Här i Trollrike huserar den mäktiga Trollkungen och alla stortrollen. De pratar sitt eget språk och bor i grottor djupt inne i Gesundaberget. En trollfamilj bor i trollhuset med sina tre små trollbebisar, här brukar också Kluring och Flora vara, de är våra tamtroll som kan prata människorspråk och är jättenyfikna på människorna och älskar att leka med alla barn.

Trollbyn

I det stora Gesundaberget bor stortrollen i grottor och gångar långt inne i berget. I Trollbyn kan man se dörrarna in till de olika grottorna och gångarna. Trollen låser alltid dörrana eftersom de är väldigt rädda om sina trollskatter som de bevarar där inne. är man uppmärksam och lyssnar kan man höra hur trollen gormar och far runt där inne. Vill man hälsa på i ett äkta trollhem kan man besöka Trollens hus som ligger precis i infarten till Trollrike.

Trollhuset

Här hittar du dom små troll-trillingar sovandes mitt i stora salen. Här kan du springa runt och leka bland trollskatter, titta i trollmors skafferi, klättra, krypa och gömma sig i det stora trollhuvudet. I trollens eldhus hittar du också grillplatsen, här kan du grilla korv och äta medhavd matsäck..

Trollsafari

Har du någonsin varit på trollsafari? Inte! Då är det hög tid nu. Först får du lära dig viktiga saker om småtroll och stortroll, du får lära dig trollspråk och magiska trollformler så att du kan förstena trollen om de blir för busiga.

Musikaler & äventyr

Här spelas de stora Musikalakterna och Äventyren upp där du får träffa spännande varelser från sagovärlden Huldran, Drakälvan, trollen och naturligtvis Trollkungen.